Sayfalar

1 Nis 2015

Evde kebap Dışarda yenen kebaplardan daha güzel



MALZEMELER
500 gram bonfile
2 büyük patates
yeşilbiber
domates
2 kaşık domates salçası
2 kaşık tereyağı,tuz
HAZIRLANIŞI
Etler jülyen kesilir
patatesler soyulur dilimlenip kızartılacak
Salça 2 kaşık sıvı yağda
kavrulur tuz, karabiber,pul biber ve bir
çay bardağı su ilave edilip bir taşım kaynatılır.
Pideler küp küp kesilip teflon tavada bir kaşık sıvı yağda kavrulur servis tabağına alınır.
Aynı tavada etler yağ koymadan kızartılır,tuzu ilave edilir.
Pidelerin üzerine domates sosu gezdirilir ve eritilen tereyağı gezdirilir,kızartılan patatesler yerleştirilir patateslerin üzerine etler dizilir,porsellenen biber ve domates ile  servis yapılır.

10 yorum:

  1. nefis görünüyor canım.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Ellerinize sağlık.. Tabiki de evde hazırlamak gibisi yok...

    YanıtlaSil
  3. Ellerinize sağlık,foto yok ama eminim çok güzeldir.

    YanıtlaSil
  4. Ellerinize sağlık afiyet olsun.

    YanıtlaSil
  5. Ellerine sağlık nefis görünüyor :) Bu arada bloğunu takibe aldım bana da beklerim. Sevgiler ♥

    YanıtlaSil
  6. Ne güzel düşünmüşsünüz. Evde her şeyin en güzelini yapabiliriz. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  7. Evde yapılanını her zaman çok severim Ne yediğini bilerek yemek başka birşey

    YanıtlaSil
  8. Biri kebapmı dedi .Duydum koşa koşa geldim.Hmmm nefismi nefis ellerine sağlık Mis gibi.Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Burda mis gibi bir kebap varmış geldim.Ellerine sağlık .Sevgiler

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler