Sayfalar

27 Kas 2010

PASTIRMASIZ PAÇANGA BÖREĞİ




SOFRA DERGİSİ BU GÜN ÖZEL TATLILAR KİTABI GÖNDERMİŞ SOFRA DERGİSİNE BU GÜZEL HEDİYESİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER



PASTIRMASIZ PAÇANGA
1 adet yufka
1 küçük domates
2 adet yeşilbiber
Kaşarpeyniri
Tuz, pulbiber,kekik,karabiber
YAPILIŞI
Yufka sigara böreği gibi 8 parçaya bölünür, küçük dilimlediğimiz kaşarpeynirleri yufkanın geniş tarafına bir biktar konulur, üzerine  çok ince dilimlediğimiz yeşilbiber ve domatesler eklenir, tuz ve pulbiber serpilip sigara böreğinden daha   kalın sarılıp , yağda kızartılır .

10 yorum:

  1. citil citil yebeni diye sesleniyor resmen ellerine saglik canim.benim tercihim pastirmalidan yana :P

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir deneme olmuş gülcüm..
    çayında hazırdır şimdi senin :)
    afiyetle...
    sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. selam Gül hanımcığım sayfama uğrarsan sevinirim canım seni kitap mimiyle mimledim cevap bekliyorum
    sevgiler

    nefis böreklerden bir tane aldım kaçtım:)))

    YanıtlaSil
  4. Nefis gözüküyo arkadaşım ellerine sağlık! : )

    YanıtlaSil
  5. Canım ablacım banada göndermişler sağolsunlar dergi.Böreklere gelince enfes o güzel ellerine sağlık öpüyorum.

    YanıtlaSil
  6. Hımmm nefis görünüyor ellerinize sağlık...


    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. pastirmayi pek sevmem tam benlik olmus ellerine saglik ablacim

    YanıtlaSil
  8. GECENİN BİR YARISI İŞTEN GELMİŞİN KARNIM DA AÇ AMA BASENLERDE BULUNAN BİRAZCIK YAĞLARIMI ERİTMEK İÇİN AKŞAMLARI MEYVE HARİCİNDE HİÇ BİRŞEY YEMEMEYE DİKKAT EDİYORUM.

    YanıtlaSil
  9. gül ablaaaamm
    sevgiler minticiğindenn.
    ben de de dün vardı paçanga.ellerin dert görmesin canısııı.çok lezzetli görünüyor.inan ben bu lezzete bayılıyorum.hatta pastırmasız halini daha çok seviyorum sevgiler...

    YanıtlaSil
  10. ablacım tahin helvası tadı yoğunlukta,gofretin çıtırlığı, yanlız pasta küçük duruyor ama tadı yoğun olduğu için oldukça bereketli ben beğendim,seninde börekler muhteşem görünüyor ellerine sağlık,sevgiler...

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler