
1 kilo brokoli
2 adet kurusoğan
2 yemek kaşığı sıvıyağ
kaşarpeyniri,tuz, karabiber
YAPILIŞI
Soğanlar yemeklik doğranıp sıvıyağda kavrulur, Brokoli küçük parçalara ayrılır, sap kısımları ayrı kesilip kavrulan soğanlara ilave edilerek kavrulur , sonra çiçek kısımları ilave edilir,biraz kavrulduktan sonra 1 çay bardağı su ilave edilerek kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirilir, tuzu, karabiberi ilave edilir, bir borcama dökülerek üzerine rendelenmiş kaşar peyniri serpilir, ıstılmış fırında kaşarlar eriyene kadar kızarmasını bekleden fırundan alınıp sıcak servis yapılır .
NOT : denemenizi tavsiye ederim tam zamanı haşlanmadan piştiği için lezzeti ve vitamini içinde kalıyor .
Ellerinize sağlık olsun,böyle pratik ve güzel tarifleri çok seviyorum ...
YanıtlaSilDENEYECEGIM CANIM
YanıtlaSilHARIKA GORUNUYOR ELLERINE SAGLIK
SEVGILER
brokoliyi hiç böyle denememiştim ellerinize sağlık..
YanıtlaSilsanıyorum ki pek lezzetli olacaktır..
öyle güzel bir lezzetki nasıl hayır diyebilirim bilemiyorum..
YanıtlaSilben yinede brokolisinden alayım..
kaşar cızzz !!! :)))
eline sağlık sevgili gülcüğüm.
enfes görünüyor.ellerine sağlık canım.
YanıtlaSilgörünümü çok hoş elinize sağlık sevgiler.
YanıtlaSilCanım benim nefis görünüyor..
YanıtlaSilBöyle denememiştim. Ellerine sağlık.
Sevgiler.
mmmm bayılırım fırında yapılan yemeklere. Bizim evde de yemekler çoğunlukla fırında yapılır fakat öğrenci evinde fırın olmadığı için kızım şikayetci :) Normal yemek yapsana ben de öğreneyim diyor :))))))))))))))))
YanıtlaSilcanımmm çok çok güzel bir tarif..elcağızlarına sağlık..haftasonu inş.karnıbahar turşunu deneyeceğim..
YanıtlaSilsevgilerimle..
nefis görünüyor canım..tüketilmesi gereken bir sebze..ellerine sağlık..
YanıtlaSilnefis görünüyor,ellerinize sağlık :)
YanıtlaSilhiç böyle denememistim ben besamel sosla yapiyorum bu sekil de çok hos olmus ellerine saglik ablacim. sicacik sevgiler.
YanıtlaSilgül ablam,
YanıtlaSilah bir de erşim sevse şu sağlıklı sebzeyi.sadece bebeğimle ben yiyorum.bu hali leziz olabilir aslında.güzel görünüyor aslında.dur bi deneyeyim eşime bu haliyle...
eline sağlık senin canım
ne güzel bir tarif olmuş bu ablacığım.ellerine sağlık.
YanıtlaSilCok lezziz bir tarif bir ok adarda pratik. Diyer alttaki kasarli patates kavurmasi ile ilgili sorum vardi. Patatesler püre gibi mi olcak ,yoksa dilimleyerekmi. Rendelenince püre gibi oluyor.Onu tam anlayamadim.Denemek isterim mutlaka.Ellerinie saglik.Afiyetler olsun,sevgiyle kal.
YanıtlaSilBrokoliyi çok severim. Tarifinde çok lezzetli görünüyor arkadaşım ellerine sağlık.
YanıtlaSilSevgiler.
eline sağlık arkadaşım,sağlıklı ve leziz bir sebze brokoli,yiyenlere afiyet olsun...sevgiler....
YanıtlaSilBLOĞUMDA ÖDÜLÜNÜZ VAR ARKADAŞIM KABUL EDERSEN SEVİNİRİM.
YanıtlaSilEs-Selamu Aleyküm..
YanıtlaSilBrokolinin bu haline bayılıyorum!
Ellerine sağlık ablacığım.
Muhabbetle
ablam ne güzel görüntü ellerine sağlık afiyetler olsun güzel bir hafta sonu diliyorum öptüm sevgiler
YanıtlaSilSiteniz çok güzel ve faydalı..
YanıtlaSillezzetli yemek tarifleri için linke tıklayabilirsiniz.
Yemek Tarifleri