Sayfalar

7 Ağu 2012

KÖFTELİ KEBAP

BAYAT EKMEK VEYA PİDELERİMİZLE YAPACAĞIMIZ NEFİS BİR YEMEK ÖLÇÜ VERMİYORUM EVDE KALANLARLA YAPABİLECEĞİNİZ  İÇİN
Ekmekleri küp küp doğrayıp fırında kızarttım. 2 kaşık domates salçası 1 kaşık biber salçasını 2 kaşık sıvı yağda  kavurup üzerine 1 su bardağı su ilave edip bir iki taşım kaynattım, tuz. karabiber ve kekik katıp ateşten aldım .Sarımsaklı yoğurdu ekmeklerin üzerine döktüm salçalı sosumuzu ilave edip köfteleri üzerine dizdim ve bolca tereyağını eritip kebabımızın üzerine döküp sıcak sıcak servis yaptım . Afiyet olsun

9 yorum:

  1. oh oh nefis gözüküyor.ellerinize sağlık

    YanıtlaSil
  2. harika bir ekmek artımı operasyonu.
    canı gönülden tebrik ederim..
    çokda pratik gülcüğüm..
    afiyetler olsun- ellerine sağlık ..

    YanıtlaSil
  3. nefis bir görüntü canım.ellerine sağlık.sevgiler.

    YanıtlaSil
  4. Ablacım harika görünüyor ellerine sağlık.Hiç bayat ekmek kalmaz öpüyo
    rum ellerinden...

    YanıtlaSil
  5. yazık yemekte yapmak daha keyifli dimi ama....domatesler, biberler....et...yoğurt derken....MİSSSS....ellerinize emeğinize sağlık

    YanıtlaSil
  6. Cok nefis gorunuyor canim arkadasim ellerine saglik.Bayat ekmekleri pideleri degerlendirmek icin super bir fikir deneyecegim.
    Hayirli iftarlar diliyor sevgilerimi gonderiyorum.

    YanıtlaSil
  7. Bir köfte ancak bu kadar güzel hale gelebilir. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  8. çok lezzetli gorunuyor, ellerinize saglik. Sevgiler.

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler