 |
BAYAT EKMEK VEYA PİDELERİMİZLE YAPACAĞIMIZ NEFİS BİR YEMEK ÖLÇÜ VERMİYORUM EVDE KALANLARLA YAPABİLECEĞİNİZ İÇİN |
Ekmekleri küp küp doğrayıp fırında kızarttım. 2 kaşık domates salçası 1 kaşık biber salçasını 2 kaşık sıvı yağda kavurup üzerine 1 su bardağı su ilave edip bir iki taşım kaynattım, tuz. karabiber ve kekik katıp ateşten aldım .Sarımsaklı yoğurdu ekmeklerin üzerine döktüm salçalı sosumuzu ilave edip köfteleri üzerine dizdim ve bolca tereyağını eritip kebabımızın üzerine döküp sıcak sıcak servis yaptım . Afiyet olsun
oh oh nefis gözüküyor.ellerinize sağlık
YanıtlaSilharika bir ekmek artımı operasyonu.
YanıtlaSilcanı gönülden tebrik ederim..
çokda pratik gülcüğüm..
afiyetler olsun- ellerine sağlık ..
nefis bir görüntü canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilgüzellikk:))ellerine sağlıkk
YanıtlaSilAblacım harika görünüyor ellerine sağlık.Hiç bayat ekmek kalmaz öpüyo
YanıtlaSilrum ellerinden...
yazık yemekte yapmak daha keyifli dimi ama....domatesler, biberler....et...yoğurt derken....MİSSSS....ellerinize emeğinize sağlık
YanıtlaSilCok nefis gorunuyor canim arkadasim ellerine saglik.Bayat ekmekleri pideleri degerlendirmek icin super bir fikir deneyecegim.
YanıtlaSilHayirli iftarlar diliyor sevgilerimi gonderiyorum.
Bir köfte ancak bu kadar güzel hale gelebilir. Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilçok lezzetli gorunuyor, ellerinize saglik. Sevgiler.
YanıtlaSil