MALZEMELER
Yarım paket makarna
1,5 kaşık tereyağı
2 domates
kaşar peyniri
İsteğe göre tavuksuyu veya sıcak su
HAZIRLANIŞI
Tereyağı eritilir,makarna ilave edilerek pembeleşene kadar kavrulur,domateslerin kabuklarını soyup çok küçük doğrayıp ilave edilir,tuz ilave edilir birlikte 5 dakika kavrulur.Sıcak su veya tavuk suyu makarnaların üzerine çıkacak kadar eklenir, kısık ateşte suyunu çekene kadar pişirilir, makarnalar pişmemişse biraz daha su ilave edilir.Üzerine rendelenmiş kaşar peyniri ve çok ince kıyılmış maydanoz serperek sıcak servis yapılır.not: arzu edilirse 2 diş sarımsak katılabilir
Ablam günaydın bayılırım kavrulmuş makarnaya nefis bir lezzet ellerin dert görmesin öpüyorum...
YanıtlaSilellerine sağlık gülcüm bende çook severim o misss gibi tereyağı ve salça kokusu offf :)) sevgilerimle...
YanıtlaSilÇok çok lezzetli oluyor çocuklarıma yaparım genelde severek tüketirler,ellerinize sağlık.
YanıtlaSilsen de makarnayı pilav gibi pişirenlerdensin ablacım ellerine sağlık :)
YanıtlaSilsevgiler..
bu yemeği biz hazır erişte makarnası ile yaparız
YanıtlaSilgerçekten çok leziz oluyor
eline sağlık arkadaşım