Arkadaşım Pakize hanım kursta tarifini vermişti. Bana kızartma dokunduğu için bu tarifi çok beğendim. Düz bir tabağa yağlı kağıt serip kılçıklarını çıkartıp,tuz,karabiber serptiğimiz hamsileri iki hamsiyi birleştirip tabağa diziyoruz, üzerini kağıtla kapatıp kenarlarından kıvırıyoruz, tavaya 2 kaşık yağ koyup tabaktaki hamsileri yavaşça tavaya aktarıp iki taraflı pişirip servis yapıyoruz
canım ziyaretin için çok teşekkür ederim.insallah en kısa zamnda bilgisayarında düzeler.bu arada hamsi nefis görünüyor.ellerine sağlık.öpüyorum.
YanıtlaSilNe zekice bir tarif.balık kızartmaktan nefret eden biri olarak çok işime yarayacak:) Teşekkürler paylaştığınız için.
YanıtlaSilçok güzel gözüküyor elinize sağlık.
YanıtlaSilbir sorum olacak. buğulama gibi mi oluyor?
teşekkürler arkadaşlar buğulama gibi oluyor ama buğulama daha yumuşak oluyor bu daha güzel oluyor
YanıtlaSilÇok değişik bir pişirme tarzı olmuş.Ellerinize sağlık.
YanıtlaSil