Sayfalar

22 Ara 2014

KAGITTA HAMSİ


Arkadaşım Pakize hanım kursta tarifini vermişti. Bana kızartma dokunduğu için bu tarifi çok beğendim. Düz bir tabağa yağlı kağıt serip kılçıklarını çıkartıp,tuz,karabiber serptiğimiz hamsileri iki hamsiyi birleştirip tabağa diziyoruz, üzerini kağıtla kapatıp kenarlarından kıvırıyoruz, tavaya 2 kaşık yağ koyup tabaktaki hamsileri yavaşça tavaya aktarıp iki taraflı pişirip servis yapıyoruz

5 yorum:

  1. canım ziyaretin için çok teşekkür ederim.insallah en kısa zamnda bilgisayarında düzeler.bu arada hamsi nefis görünüyor.ellerine sağlık.öpüyorum.

    YanıtlaSil
  2. Ne zekice bir tarif.balık kızartmaktan nefret eden biri olarak çok işime yarayacak:) Teşekkürler paylaştığınız için.

    YanıtlaSil
  3. çok güzel gözüküyor elinize sağlık.
    bir sorum olacak. buğulama gibi mi oluyor?

    YanıtlaSil
  4. teşekkürler arkadaşlar buğulama gibi oluyor ama buğulama daha yumuşak oluyor bu daha güzel oluyor

    YanıtlaSil
  5. Çok değişik bir pişirme tarzı olmuş.Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler