1 kutu konserve meksika fasulyesi
150 gram kornişon turşu
1 kavanoz konserve mantar
1 kavanoz közlenmiş kırmızı biber
Bir küçük kutu mısır
1/2 demet taze soğan
SOSU
1 Çay bardağı zeytinyağ
1 limon suyu
1 çorba kaşığı sirke
Tuz
YAPILIŞ
Mantar dilimlenir, biberler uzun şeritler halinde doğranır,soğanlar ve turşular küçük doğranır ,bütün malzemeler harmanlanır.
sos malzemeleri bir kavanozun içinde çalkalayarak hazırlanır, salatanın üzerine döküp servis yapılır .
çok güzel gözüküyor bu salatalar iyiki var..
YanıtlaSilçok doyurucu ve lezzetli bir salata olmuş canım.ellerine sağlık.sevgiler.
YanıtlaSilElinize sağlık çok güzel ve renkli bir salata olmuş..Çok severim salataları :)Sevgiler..
YanıtlaSilRenk olarak zaten başlı başına bir olay.Diğer sebzelerlede buluşunca renk cümbüşüne dönüşebiliyor birden.Ellerine sağlık. Çok güzel görünüyor.Sevgiler.
YanıtlaSilBen salatasız hayat hiç düşünemiyorum çokkk güzel olmuş ellerinize sağlık :))
YanıtlaSilEllerinize sağlık Ergül Hanım,
YanıtlaSilSalatalar vazgeçilmezimiz …
Nefis olmuş afiyetler olsun size…
Sevgilerimle…
Bu tarz salataları ben de çok beğeniyorum. Özellikle hafif yemek istediğim zamanlar başlı başına bile bir yemek olabilir benim için.
YanıtlaSilEllerinize sağlık iştah açıcı görünüyor..Salatasız bir yemek düşünemiyorum..Acele bile olsa iri iri doğrayıveririm..Ayrıca meksika fasulyesini patates salatasınada koyuyorum rengiyle daha cazip oluyor..Ellerinize sağlık afiyetler olsun.
YanıtlaSilEllerinize sağlık.
YanıtlaSilBen de denedim bu lezzeti, çok sevdim. Eline sağlık olsun. Sevgilerle...
YanıtlaSilHem kolay hem leziz bir salata.
YanıtlaSilEllerinize sağlık
Lezzetli bir salataya benziyor.Ellerinize sağlık.
YanıtlaSilçok güzel görünüyor ellerinize sağlık madamemine.blogspot.com
YanıtlaSilHem lezzetli hem çok sağlıklı :) Ellerinize sağlık..
YanıtlaSil