Sayfalar

18 Eki 2015

İLK DEFA NAR EKŞİSİ YAPTIM ÇOK AZ ÇIKTI AMA TAM İSTEDİĞİM TAT VE KIVAMDA OLDU




 
narları beyazları üstünde kalmıyacak şekilde ayıklayıp sıktım fırın tepsisine dökup fırında yuksek sıcaklıkta koyulaşana kadar pişirdim

5 yorum:

  1. Çok şaşırdım nar ekşisi yapmak bu kadar kolay mı? Acaba kaç nardan ne kadar çıktı. Elinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. ilhan bey aslında kolay değil ayıklamak ve sıkmak en önemli kısmı ben yazarken biraz kısa yazdım pişirmesi fazla zaman almıyor .Ama erçekten güzel ve kıvamlı bir nar ekşisi oldu saygılar

    YanıtlaSil
  3. ellerinize sağlık ,keşke birasz daha detay yazsaydınız. kaç nardan ne kadar çıktı, fırın da ne kadar süre kaldı gibi çok güzel bir paylaşım

    YanıtlaSil

  4. HATİCE hanım 4 kilo nar dan 300 gram çıktı fırın belli olmuyor her fırın ayrı derecede pişiriyor ben 200 derecede pişirdim, koyuluğunu siz istediğiniz kıvamda ayarlarsınız.

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar, ellerinize sağlık. Nar ekşisi şifa deposu Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor.

    Saygılar.

    YanıtlaSil

Değerli yorumlarınız için çok teşekkürler