MALZEMELER
Yarım kilo pırasa
2 kaşık sıvı yağ
3 yumurta
1 kaşık tereyağı
tuz, karabiber, pul biber
Pırasalar yıkanır çok ince doğranır, 2 kaşık sıvı yağda kendi suyu ile pişirilir, yağsız tavaya 1 kaşık tereyağı koyup eritilir pırasalar tavaya yerleştirilir, yumurtalarayrı bir kaba kırılıp çırpılır içerisine tuz,karabiber,pul biber katılıp iyice karıştırılıp pırasaların üzerine dökülür, yumurtalar tutunmaya başlayınca ters çevrilir, diğer tarafıda pişirilip servis tabağına alınır .
Yarım kilo pırasa
2 kaşık sıvı yağ
3 yumurta
1 kaşık tereyağı
tuz, karabiber, pul biber
Pırasalar yıkanır çok ince doğranır, 2 kaşık sıvı yağda kendi suyu ile pişirilir, yağsız tavaya 1 kaşık tereyağı koyup eritilir pırasalar tavaya yerleştirilir, yumurtalarayrı bir kaba kırılıp çırpılır içerisine tuz,karabiber,pul biber katılıp iyice karıştırılıp pırasaların üzerine dökülür, yumurtalar tutunmaya başlayınca ters çevrilir, diğer tarafıda pişirilip servis tabağına alınır .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder