MALZEMELER
500 gram kuşbaşı et
yarım kilo bezelye
2 adet havuç
3 adet patates
1 domates
2 yeşil biber
1 tatlı kaşığı biber salçası
2 kaşık sıvı yağ
YAPILIŞI
Havuçlar ve patatesler küp küp doğranır sıvı yağda kızartılır. Et teflon tencerede suyunu çekene kadar pişirilir sıvı yağ ilave edilir biraz sotelenir, yemeklik doğradığımız soğanlar ilave edilir hep birlikte kavrulur ,biber salçası ve tuz ilave edilir 2-3 dakika kavrulur sıcak su katılır kaynamaya başlayınca bezelyeler eklenir ,bezelyeler pişmeye yakın kızarttığımız patates ve havuç katılır domates ve biberler doğranıp ilave edilir beş dakika kadar kaynatılıp ateşten alınır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder