MALZEMELER
- 1,5 küçük çay bardağı şeker
HAZIRLANIŞI
- Önce yumurta beyazlarını bir fiske tuzla kar gibi olana kadar mikserle çırpıyoruz .şekeri yavaş yavaş ilave ediyoruz,mikserle çırpmaya devam ediyoruz, katı laşıp kıvama gelince yağlı kağıt serili tepsiye aralıklı sıkma torbası ile sıkıyoruz soğuk fırına verip 160 derecede kuruyup sertleşene kadar pişiriyoruz fırını kapatıp soğuyana kadar fırından almıyoruz
- püf noktası. Yumurta sarılarının beyaza kesinlikle karışmaması gerekiyor
1 yorum:
Bezeye bayılırım. Çocukluğumdan beri en sevdiğim tatlılardandır. Evde hiç denemedim. En kısa zamanda deneyeceğim. Ellerinize sağlık. Sevgiler.
Yorum Gönder