14 Şub 2012

ARKADAŞLAR BU ADRESE SİZLERDE BAKIN BENİM BÜTÜN SAYFAMI KOPYALAMIŞLAR

ARKADAŞLAR AŞAĞIDA  LİNKİNİ VERDİĞİM BU ADRESE  SİZLERDE BAKIN BENİM BÜTÜN SAYFAMI KOPYALAMIŞLAR SANKİ BENİM BLOĞUM NE YAPMAM GEREKİYOR BİLMİYORUM YORUM BIRAKTIM YORUMU YAYINLAMIŞ
 http://yemektarifleritr.blogspot.com/2011/12/seker-hamuru-calismalarim.html

6 yorum:

Birkaselezzet blogspot.com dedi ki...

geçmiş olsun canım
:)))))
nasıl haberin oldu.

Güloanne mutfakta dedi ki...

Gerçekten hayret birşey emeğe saygı kalmamış
Canım

72.HAFTA. PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ ETKİNLİĞİNİN EV SAHİBİYİM SEVGİLİ ARKADAŞLARIM; http://www.porselendemlik.com/ tarafından hazırlanmış olan porselen demlik çay saati etkinliğini 02 Şubat 2012-2 Mart 2012 TARİHLERİ ARASINDA www.guloannemutfakta.blogspot.com YANİ BEN YAPACAĞIM. SİZ SEVGİLİ ARKADAŞLARIMI VE KATILMAK İSTEYEN HERKESİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM!!! TARİFLERİNİZİ HAZIRLAYARAK. VE TARİFİNİZE "PORSELEN DEMLİK ÇAY SAATİ 71.HAFTA " BAŞLIĞINI YAZARAK SAYFANIZDA YAYINLAMANIZI VE BANA YORUM BIRAKMANIZI RİCA EDİYORUM.SENİ VE BU YAZIYI OKUYAN HERKESİ ETKİNLİĞİMİZE DAVET EDİYORUM ETKİNLİĞİMİZE İSTEDİĞİNİZ KADAR TARİFLE KATILABİLİRSİNİZ ŞİMDİDEN KATILIMCI ARKADAŞLARIMA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM. ETKİNLİĞİMİZE YEMEK TARİFİ GÖNDERİLMEMESİNİ RİCA EDİYORUM. LÜTFEN ÇAYIN YANINDA VERİLECEK TARİFLER OLMASINA DİKKAT EDELİM. SEVGİLER

TuruncuTatlar dedi ki...

canım bu duyguyu bende çok iyi bilirim. bende bu yüzden bloğa kendimce koruma kalkanı yaptım.arzu edersen bir göz at sende bloğunu koru;)

TuruncuTatlar dedi ki...

canım bu duyguyu bende çok iyi bilirim. bende bu yüzden bloğa kendimce koruma kalkanı yaptım.arzu edersen bir göz at sende bloğunu koru;)

mutfaktaki acemi dedi ki...

çok geçmiş olsun. sinir bozucu bir durum.
turuncu tatlar, koruma kalkanı olayını bana da anlatabilir misin rica etseem? sağ tuşu kaldırmak istiyorum ama mesela ben bloglardan tarif alırken kopyala-yapıştırla alıyorum ve mutlaka bunu belirtiyorum postlarımda. aksi halde o tarifi almıyor ve uygulamıyorum. ama işin içine art niyet ve bedavacılık girince maalesef bu tür tatsızlıklar da yaşanıyor. eğer bunun için alternatif yollar varsa öğrenmek isterim.

Fransali Gelin dedi ki...

çok kizdim bende canim, blogger yardima sikayette bulun. Sercan Akyılmaz diye adinida yazmis salak herif