1 Nis 2015

Evde kebap Dışarda yenen kebaplardan daha güzel



MALZEMELER
500 gram bonfile
2 büyük patates
yeşilbiber
domates
2 kaşık domates salçası
2 kaşık tereyağı,tuz
HAZIRLANIŞI
Etler jülyen kesilir
patatesler soyulur dilimlenip kızartılacak
Salça 2 kaşık sıvı yağda
kavrulur tuz, karabiber,pul biber ve bir
çay bardağı su ilave edilip bir taşım kaynatılır.
Pideler küp küp kesilip teflon tavada bir kaşık sıvı yağda kavrulur servis tabağına alınır.
Aynı tavada etler yağ koymadan kızartılır,tuzu ilave edilir.
Pidelerin üzerine domates sosu gezdirilir ve eritilen tereyağı gezdirilir,kızartılan patatesler yerleştirilir patateslerin üzerine etler dizilir,porsellenen biber ve domates ile  servis yapılır.

10 yorum:

mutfagabuyrun dedi ki...

nefis görünüyor canım.ellerine sağlık.sevgiler.

Unknown dedi ki...

Ellerinize sağlık.. Tabiki de evde hazırlamak gibisi yok...

çatlakkafe dedi ki...

ellerinize sağlık

Unknown dedi ki...

Ellerinize sağlık,foto yok ama eminim çok güzeldir.

Belgüzar yıldız dedi ki...

Ellerinize sağlık afiyet olsun.

Kızsal Şeyler dedi ki...

Ellerine sağlık nefis görünüyor :) Bu arada bloğunu takibe aldım bana da beklerim. Sevgiler ♥

Unknown dedi ki...

Ne güzel düşünmüşsünüz. Evde her şeyin en güzelini yapabiliriz. Ellerinize sağlık.

Ayşe'nin Mutfağı dedi ki...

Evde yapılanını her zaman çok severim Ne yediğini bilerek yemek başka birşey

Güloanne mutfakta dedi ki...

Biri kebapmı dedi .Duydum koşa koşa geldim.Hmmm nefismi nefis ellerine sağlık Mis gibi.Sevgiler

Güloanne mutfakta dedi ki...

Burda mis gibi bir kebap varmış geldim.Ellerine sağlık .Sevgiler