21 Eki 2007

TERÖRÜ LANETLİYORUZ

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE








19 yorum:

minikkusum dedi ki...

CANIM BENIM ARTIK HERSEYDEN BIKTIM
bugun cok kotuyum elim ayagim titriyor sinirden.biligayari bile artik acmak istemiyorum.yeter artik
ortam cok kotu arkadasim ne yapacagiz bilmiyorum bu kadar mahsum insanlar gidiyor aileleler perisan yurekleri yaniyor ve bizimde.
ates dustugu yere yakar RABBIM sabirlar versin.
ACI EKENLER ACI BICERLER INSALLAH
RABBIM INSAN OLMAYAN BU YARATIKLARA
CEZARANI VERIR TEZ ZAMANDA
IYI GUNLER CANIM

Betül dedi ki...

canım merhaba
http://www.sonsayfa.com/news_detail.php?id=56891
bu yazıyı okudun mu ???

Adsız dedi ki...

dursun durdurulsun bu kanlar yeter verilen canlar yüreğimiz yandı
hdidem

Leziz Sofralar dedi ki...

Cani gönülden bende lanetliyorum terörü,Rabbim anne ve babalarina büyük sabrindan sabir versin cok üzgünüz cokkkk....

ortanca34 dedi ki...

hayırlı günler olsun memleketimiz için bizler için..moraller kötü..hiçbirşeyin tadı yok..Allah şehitlerimizin ailelerine sabır versin..kendi kanlarında boğulur inş terörü destekleyenler ve yapanlar..görüşmek üzere...

lezzetlilerim dedi ki...

Allah topunun kökünü kurutur inşallah. Yeter dökülen bunca kan. Üzüntüden elim ayağım tutmuyor inan ki ablacım. Öyle etkilenmişim ki bu gece rüyamda İSTİKLAL MARŞI nı bağıra bağıra okuyordum. Böyle vahşetlerin bir daha yaşanmaması dileğiyle ve sevgilerimle hoşçakal.

Unknown dedi ki...

Şanlı Askerim;

Kanın yerde kalmadı, kalmaz!

Türk'ün döktüğü her gözyaşı acılarla bilenen kinimize kin ekliyor. Türk analarının döktüğü her gözyaşı yüreğimize akan alev..

Vatan için kan, vatan için can, vatan için mal, vatan için ne gerekiyorsa hepsini fedaya hazır bir ruhla; mücadeleye yeni başlamış gibi aynı hız, azim ve kararlılıkla düşmanların üzerine demir bir yumruk gibi, yıldırım gibi inmeye hazırız.

Hainlerle hesaplaşma gününe kadar acımız son bulmayacaktır.

“Ürkekliğe yer yok yüreğimizde... Korkuya elveda… Bin canım olsa, bin kez veririm yoluna… Vatan sana canım feda…”
Her Türk asker doğar!

canim diyecek kelime bulamiyorum.
bogazim dugumleniyor aglamaktan yazamiyorum:(((( bir asker annesi olarak icim yaniyor:(((((cok ama cok uzgunum.

minikkusum dedi ki...

HIC SORMA CANIM
bugun p.c yi actim bloglarimi silmek istedim artik ugrasamayacagim diye
analarin yuregi yaniyor biz nelerle ugrasiyoruz diyorum.artik hic hevesim kalmadi yerdemiyiz goktemiyiz senin dedigin gibi hic bilmiyorum.2 gundur disari bile cikmadim evde kos kos oturuyorum.dunya yalan dunya bos hersey bom bos.ALLAH yardimcimiz olsun birdaha ayni seyleri tekrar yasatmasin.
CANIM YUKARDA YAZDIGIM YORUMU BEN SANA YAZACAGIMA KENDI BLOGUMA YORUM YAZMISIM BIRAZ ONCE GORUNCE SASIRDIM GOZELRIM BILE ARTIK SECMIYOR KENDIMDE DEGILIM TEKRAR SANA KOPYALADIM IYI GECELER

anneminkizıyim dedi ki...

terörü hep bir vücut olarak lanetliyoruz, yeter, canlara kiyilmasin... selamlar...

Baharcicegi dedi ki...

Ates düstügü yeri yakar ama son olaylar hepmizi yakiyor,dayanilacak gibi degil anneler büyük zorluklarla büyütüp askere yolluyorlar vatan icin.
Bügün haberleri seyrederken kendimi tutamadim hickiriklara boguldum,artik yeterrrr annelerin yüregi yanmasin.
allahtan sehitlerimize rahmet ailelerine sabirlar diliyorum,allah türkiyemizi askerimizi korusun,aminnn

Adsız dedi ki...

rabbim onları nur içinde yatırsın devletimiz ve ordumuz onların kanını yerde koymayacak RAHAT UYU ŞEHİDİM TÜRK MİLLETİ GEÇTE OLSA UYANDI AYAĞA KALKTI...

dogada.blogspot.ru dedi ki...

yetim kız canım nasılsın şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak inşallah bu sefer dolmuştuk taştık yeter artık insanca davranmaktan anlamıyorlar kan emmmeye alışmışlar kaç gündür gözümüzün yaşı dinmiyor şehit anaları şehitlerine ağlıyor biz iki kere ağlıyoruz hem şehidlerimize hem şehidin o kutsal analarının yanan yüreğine ağlıyoruz RABBİM cezalarını en yakın zamanda verecek inşallah sevgilerimle canım çok öpüyorum seni

Adsız dedi ki...

askere uzanan eller kırılsın.hepimizin başı sağolsun.rabbim sonumuzu hayır eylesin.analarada sabırlar versin.amin.

esra(büyüleyenmutfak) dedi ki...

merhaba canım benim;

milletce üzgünüz ve hepimiz tek yüreğiz

sevgiler canım

Baharcicegi dedi ki...

Gül abla,((özgülüntarifleri ))özgül ablaya yorum yazilmiyor,iki gündür ugrasiyorum yorum yazmak icin yoruma tiklayinca internetten cikis oluyor,eger sen yorum yazabiliyorsan söylersen bir igilensin neden yorum yazilmadigini ,cok tesekkürler ablacigim.

ortanca34 dedi ki...

GÜNAYDINLAR..HAYIRLI GÜNLER OLSN..ÜLKEMİZ VE MİLLETİMİZ İÇİN..
MORALLAR BOZUK OLUNCA İNSAN AKŞAM YEMEĞİNİ BİLE ZOR YAPIYOR DEĞİLKİ BLOĞA KOYSUN..BUGÜNLERDE İÇİMİZDEN BİRŞEY GELMİYOR MAALESEF..ALLAH GÜZEL GÜNLER GÖSTERSİN HEPİMİZE DÜŞMANLARIMIZIN HAİN PLANLARI GERİ TEPSİN..ALLAH BİZİ KORUSUN..SEVGİLER..BEN B.SPOTU KALDIRICAĞIM İNANIN YETİŞEMİYORUM İKİSİNE HEM EV İŞLERİ HEM DE AİLE AKSIYOR..SADECE BLOGCUDAN İMKANLAR DAHİLİNDE ZİYARETLERDE BULUNACAĞIM..SEVGİLER...SAĞLIKLI GÜNLER..

minikkusum dedi ki...

CANIM BENIM MERHABA
NASIL OLDUGUNU SORMUYORUM CUNKU MALUM
HEPIMIZ AYNIYIZ.DUN YEGENLERIMIN YANINA GITTIM ZIYARETE.ONALRLA BIRAZ VAKIT GECIRDIM.BUGUNDE DISARDA ISLERIM VARDI ONLARI HALLETTIM.
COK ONCEDEN SEVGILI GULDEFNE BLOGCU STEMIN RENGINI DEGISTIRECEKTI VAKTI OLMUYORDU SIMDI MUSAITIM DEGSTIREYIM DEDI SAOLSUN COK GUZEL YAPMIS.
BANADA CERCEVE KODU GONDERDI BLOGSPOTADA YAPTIM.SANADA KODUNU GONDEREYIM CANIM AMA RENGINI DEGISTIRMEYI BILEMIYORUM ANYI RENK OLURSA YAP.BEN ARKADASLAR BOLUMUNE AYRI BIR SAYFA ACTIM DAHA IYI OLDU.
SENDE OYLE YAP BIRAZ ZAMAN ALICAK AMA YAVAS YAVAS YAPARSIN.
CERCEVE KODUNU BLOGCU SITENE GONDERIYIM BURASI YORUMDA KOD KABUL ETMIYOR.CERCEVEYI KATAGORILER BOLUMUNDE YEMEK RESIMLERINEDE YAP.
MESALA PASTALAR YAZAN YERE TILA DUZENLE KISMINA.SONRA KODU HTML KISMINI TIKLA SONRA KODU YAPISTIR SONRA YEMEK RESMININ UZERINE SAG TIKLA ETRAFINDA CERCEVELER OLUSACAK
MAUSLA TUTP CERCEVENIN ICINE DOGRU CEK BU KADAR BILMEM YAPABILIRMISIN CANIM.ARKADASLARIN ICINDE AYRI BIR SAYFA NASIL ACILIR BILMIYORSAN BEN SANA YARIN ANLATIRIM IYI GECELER KENDINE IYI BAK

ortanca34 dedi ki...

MERHABALAR..
HAYIRLI CUMALAR OLSUN HEPİMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN..
B.SPOTA ŞİMDİLİK DİYELİM VEDA ETTİM..OKUL-EV-DIŞARI İŞLERİ O KADAR YOĞUNKİ İKİSİNE BİRDEN VAKİT AYIRAMIYORUM ZATEN MORALSİZ OLUNCA MİNİKKUŞUMUN DEDİĞİ GİBİ PC DAHİ AÇMAK İSTEMİYOR İNSAN..UMARIM HERŞEYİN HAYIRLISI OLUR HAKKIMIZDA..SEVGİLER..SAĞLIKLAR..

Adsız dedi ki...

S.A Sevgili Dogadan Hanimefendi;
Nasilsiniz diye sormam yerinde olmayacak zira, millet olarak bu acili haberler yüregimizi dagliyorken, nasil olabilecegimiz malum;(( Sehitlerimize Y.Rabbimden rahmet diliyorum. Ailelerinin ve milletimin basisagolsun.
Hayirli camalarini olsu dilek ve dualarim ile, selamlarimi iletiyorum.