9 Ara 2014

kremalı mantarlı makarna


400 gram mantar 1 adet kuru soğan 3 diş sarımsak Yarım paket krema Yarım çay bardağı su Rendelenmiş kaşar peyniri Sıvı yağ Tuz Karabiber 


 HAZIRLANIŞI Makarnaları haşlayalım. Diğer tarafta 2-3 yemek kaşığı sıvı yağda küçük doğranmış soğan ve küçük küçük doğranmış sarımsakları soteleyelim.İnce doğranmış mantarları da ekleyip kavurmaya devam edelim. Mantarlar piştikten sonra üzerine yarım paket kremayı ve yarım çay bardağı suyu ekleyip. Tuz ve karabiberini de ekleyip kaynatalım. Haşlanmış ve suyu süzülmüş makarnaları sosun içine alıp karıştıralım. Servis tabağına alıp rendelenmiş kaşar peyniri ile ince kıyılmış maydanozu serperek servis yapalım

1 yorum:

mutfagabuyrun dedi ki...

mantar yemesemde görüntü sunum harika canım.ellerine sağlık.sevgiler.