ilhan bey aslında kolay değil ayıklamak ve sıkmak en önemli kısmı ben yazarken biraz kısa yazdım pişirmesi fazla zaman almıyor .Ama erçekten güzel ve kıvamlı bir nar ekşisi oldu saygılar
HATİCE hanım 4 kilo nar dan 300 gram çıktı fırın belli olmuyor her fırın ayrı derecede pişiriyor ben 200 derecede pişirdim, koyuluğunu siz istediğiniz kıvamda ayarlarsınız.
5 yorum:
Çok şaşırdım nar ekşisi yapmak bu kadar kolay mı? Acaba kaç nardan ne kadar çıktı. Elinize sağlık.
ilhan bey aslında kolay değil ayıklamak ve sıkmak en önemli kısmı ben yazarken biraz kısa yazdım pişirmesi fazla zaman almıyor .Ama erçekten güzel ve kıvamlı bir nar ekşisi oldu saygılar
ellerinize sağlık ,keşke birasz daha detay yazsaydınız. kaç nardan ne kadar çıktı, fırın da ne kadar süre kaldı gibi çok güzel bir paylaşım
HATİCE hanım 4 kilo nar dan 300 gram çıktı fırın belli olmuyor her fırın ayrı derecede pişiriyor ben 200 derecede pişirdim, koyuluğunu siz istediğiniz kıvamda ayarlarsınız.
Merhabalar, ellerinize sağlık. Nar ekşisi şifa deposu Çok leziz ve iştah açıcı görünüyor.
Saygılar.
Yorum Gönder